Quan i on?

19 al 22 d'abril a Ca l'Àrum, Marçà (Tarragona)
De 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 19:00

Quatre dies de pràctica intensiva amb dos professors altament qualificats.

Aprofita aquesta oportunitat de practicar ioga en un entorn natural extraordinari, envoltats de vinyes i boscos

*****

El seminari es durà a terme en una iurta situada enmig de la natura, en un bosc d'alzines, oliveres i pins. Aquest paratge idílic, amb les muntanyes del Parc Natural dels Ports de teló de fons, és un lloc magnífic per aturar-se i gaudir de tot el que ens ofereix el ioga.

A baix, s'albira el poble de Marçà, l'estació de trens, que comunica el Priorat amb Reus, Tarragona i Barcelona, i la Miloquera, muntanya emblemàtica dels marçalencs.

Però la zona encara amaga més secrets: la Pallissa, la Mola de Colldejou, els cellers i les cooperatives, i petits restaurants amb una gastronomia local rica i abundant.

Una oportunitat per aprofundir en la teva pràctica i dedicar-te un temps per parar, carregar energia, enfortir-te i seguir aprenent. Després d'aquests dies res no serà igual!

 

Qui?

  Christos Pavlou

Nascut a Grècia l'any 1950, Christos Pavlou va descobrir la seva inclinació cap a l'activitat física i mental en una etapa primerenca. L'any 1973 va començar a practicar Karate Shotokan i, després de dotze anys d'entrenament constant, va obtenir el títol oficial per entrenar i ensenyar, i centenars d'estudiants es van formar sota la seva guia. En el seu viatge espiritual, l'any 1986 va conèixer el ioga del mestre Iyengar, que el va fascinar. I des d'aleshores ha dedicat la seva vida a estudiar i ensenyar ioga Iyengar amb inspiració i abundància.

Després d'ensenyar ioga Iyengar a Atenes durant més de 10 anys, es va traslladar a Sofia per difondre l'ensenyament del mestre a Bulgària, on hi havia la necessitat d'un professor certificat per difondre la llavor. És cofundador del Shakti Yoga Studio a Atenes, Grècia, i fundador del Centre de Ioga Iyengar de Sofia, el seu santuari privat dedicat a difondre la llum del ioga Iyengar a Bulgària. Sovint viatja a Grècia i per tota Bulgària, i organitza intensius i retirs per als seus estudiants grecs i búlgars.

Ha obtingut el certificat Junior Intermediate III.

Haris Lyroni

Va néixer a Atenes, Grècia, el maig de 1969. És llicenciada per la Universitat Jònica (Corfú), on va estudiar Llengües Estrangeres, Traducció i Interpretació, un camp en què va treballar professionalment durant 14 anys consecutius, fins que el ioga va aparèixer en la seva vida com una benedicció.

Va obtindre la seva titulació de professora Iyengar de l'IYAUK (Iyengar Yoga Association UK), i en col·laboració amb el seu mestre Christos Pavlou, al setembre de 2006 va fundar el Shakti Yoga Studio a Atenes, on ensenya ioga Iyengar i organitza conferències obertes sobre cultura i filosofia de l'Índia, lliçons de sànscrit i retirs de ioga a Grècia i a l'estranger. Com a estudiant de la filosofia índia i la llengua sànscrita, impartida pel Dr. Dimitris Vassiliades, segueix amb entusiasme el seu dharma personal i acull els nous coneixements.

Ha obtingut el certificat Junior Intermediate II.

 
 

L'espai

 

Contacte

Telèfon: +34 696 916 916

Correu electrònic: txelll@hotmail.com

www.facebook.com/IYENGARPRIORAT/

FB.jpg

Success! Message received.